Kram&Kanel i Herning

Kram & Kanels gode tilbud

Hvis du ikke ved, hvad du skal lave søndag formiddag, er du så hende, der finder cyklen frem og cykler ind til centrum, for at gå en tur på gågaden og bare få inspiration og impulser til nye projekter? Det er jo her alle butikkerne ligger: Boghandleren, isenkræmmeren, juveleren, tøjforretningerne, garnbutikken, cykelsmeden og ejendomsmægleren. Måske har de åbent om søndagen. Tøjbutikkerne helt sikkert. Isenkræmmeren og boghandleren sikkert også. Ejendomsmægleren? Ja, han har sikkert været i fuld sving i lang tid allerede.

Udsalg hos isenkræmmeren

Søndag formiddag er faktisk et ret travlt tidspunkt i byens handelsliv. Mange mennesker har da også kun tid om søndagen til at få handlet i. Så de bruger tiden, de har til rådighed søndag formiddag, på at kigge på isenkram udsalg hos Kram & Kanel og de særlige tilbud på mærkevarer. Mange overvejer at benytte sig af de gode tilbud. De kan måske godt lide en lysestage fra et firma, der hedder Specktrum. De har hørt om firmaet og ved, at produkterne er helt unikke. Enten er de håndlavet, eller også så er de fremstillet af krystal, som altid vil variere lidt i både farve og klarhed.

Måske flirter de med ideen om at opbygge en samling af figurer fra Spring Copenhagen. Det er forståeligt, at de gerne vil have hele samlingen. Figurerne er søde og fortæller hver af os en særlig historie. Og ja, rigtigt mange mennesker samler faktisk på figurerne, fordi de bare er lækre at røre ved. De er jo karakteriseret ved, at det er dansk håndværk, når det er bedst. Og så er prisen altså rimelig, da produkterne kan holde i flere generationer.

Alle de kendte mærkevarer

Måske har du et særligt ærinde, som du ikke nåede at få gjort, så er chancen her nu – søndag formiddag. Du kan tage dig tid til at studere tilbuddene på mærkevarer, som du finder hos isenkræmmeren. Du kan føle produkterne. Du kan vurdere farverne. Du kan bestemme dig for at købe eller bede om at få lidt betænkningstid.

Somme tider vil du jo gerne lige overveje, om købet nu er rigtigt. Du kan også bare vælge at kigge på nogle af de mange produkter, som et isenkram udsalg omfatter. Du kan samle dem og så kan du vælge, hvilke du skal købe. Det bliver måske køb til dig selv eller gavekøb. Det kan også være, at det bliver en kombination af begge dele: Den der vase fra Specktrum er ikke til din søster, men til dig selv.

Træfigur til manden i dit liv

Figuren fra Spring Copenhagen er til din mand, som elsker de små figurer. Han er helt pjattet med dem. Bliver som et lille barn, når han holder en af dem i hånden – afstresser, kalder han det. Åh ja, du indrømmer det gerne: Du elsker at shoppe. Og er der gode tilbud på mærkevarer, så slår du altså til. Du skal nok finde ud af at få brugt tilbuddene på den bedste måde: Enten som værtindegave, fødselsdagsgave, julegave eller bare som en gave til dig selv og familien. Og jo, du har holdt regnskab: Du har sparet rigtigt mange penge ved at bruge de mange tilbud på mærkevarer.

Scroll to Top