airplanes window view of sky during golden hour

Hvad er billigst?

Regn og sne. Hvad sker der? Aldrig i mands minde er der faldet så meget sne på Vestsjælland. Det ser godt nok flot ud. Snekrystallerne viser sig fra deres pæne side. Gåturen i skoven var flot. Den knasende lyd af skridt på skovbunden – som var en snebund. Flot. Flot. Flot. Der er ikke andet at sige om det. Og vi må da nyde det, så længe vi kan – inden sneen bliver til sjap – og skovbunden bliver til mudder!

Foretrækker det varme klima

Tja, hvad skal jeg sige til det? Du får det til at lyde som om, at det er den rene lykke at gå på skovture i snevejr. Jeg siger dig: Det synes jeg ikke, at det er! Bare så du ved det. Nej, jeg ville meget hellere gå en lang, lang tur langs en lækker hvid strandkant. Jeg ville meget hellere lytte til bølgernes sagte skvulp ind i sandet. Og jeg ville ikke have noget imod at tage sandalerne af, for at mærke det lune sand og vand! Bare så du ved det.

Rejsepriser har billige billetter

Og ja, jeg er ikke typen, der bare finder sig i forholdene. Jeg er ikke den, der sætter tæring efter næring. Nej, jeg gør noget, så jeg kan få opfyldt mine ønsker. Og lige nu er der faktisk en plan: Jeg skal ind og se på billige flybilletter hos Rejsepriser.dk til Thailand eller Vietnam. Måske også Brasilien. Jeg har nemlig en plan, der går ud på, at jeg skal til enten Thailand, Vietnam eller Brasilien i februar måned.

Og det er der faktisk ikke så lang tid til. Jeg ville sådan set ikke have noget imod, at det bliver sådan en charterrejse til Thailand, hvor alt er arrangeret for mig: Hotelopholdet, flybilletterne, udflugter og guidede vandreture til templer, haver og andre seværdigheder. Og ja, naturligvis også lidt hjælp til at oversætte, når jeg skal shoppe, ville være ideelt. Men som regel, har jeg efterhånden lært, så kan det godt lade sig gøre at handle med de lokale, selvom jeg ikke kan det lokale sprog. Tal er jo ens overalt. Så kan vi finde en rimelig pris, som begge parter er tilfreds med, så er jeg parat til at slå til en handel – sådan med håndtryk, te og glade smil.

Afbudsrejser er stinke billige

Men nu, hvor jeg tænker i banerne, der handler om charterrejser, så kunne jeg jo også lige orientere mig om, hvad der findes af afbudsrejser her. Der er nemlig ikke så stor forskel på de to typer af rejser. Faktisk kan jeg kun se en eneste forskel: Prisen. Og den kommer an på, hvornår du har bestilt rejsen.

Er du ude i god tid, får du en almindelig charterrejse, hvor du selv kan bestemme, hvordan den skal sættes sammen. En afbudsrejse er det samme som charterrejsen. Den er bare konstrueret af en anden person, som så alligevel ikke har kunnet rejse. Du får så lov til at købe den til nedsat pris. Afbudsrejser er der mange af. Og det kan sagtens være, at jeg kan komme til Brasilien og få en vidunderlig oplevelse med en afbudsrejse. Det skal lige undersøges.

Scroll to Top