a red and white sign sitting in the middle of a field

Sommerhusudlejning på Falster?

Frustrationen er ved at få godt tag i dig. Du kan bare ikke koncentrere dig om at få skrevet din del af opgaven. I skal aflevere om en måned. Det er en stor opgave. Og I er kun fire om at løfte den i fællesskab. Hende den lille nævenyttige har virkelig udført en stor del af arbejdet. Du har dårlig samvittighed over for hende – og de andre i gruppen. Men hvad kan du gøre? Sådan fungerer du: Du skal presse citronen til sidste dråbe, inden du kommer ud af starthullet. Til gengæld går det tjept, når du først er kommet i gang. Det ved du. Og indtil nu har du ikke svigtet – eller mistet en eneste deadline. Det er bare et spørgsmål om at få din frustration omsat til selvdisciplin.

Forstyrrende opkald

Telefonen ringer. Det er hende den nævenyttige. Hun vil bare høre, hvordan det går. Når du det hele? Ja, jeg skal nok nå det. Du er kort for hovedet. Vil helst bare lægge på. Hun fortæller dig, at hun og de andre tager i sommerhus i den kommende weekend. Hun vil lige spørge, om du vil med. Du har ikke hørt nogen af de andre tale om, at de ledte efter bureauer, der har sommerhusudlejning. Du har slet ikke hørt om, at der er booket et sommerhus på Lolland.

Et sommerhus på Falster?

Du læste meget hurtigt en mail, der handlede om at finde et sommerhus til leje på Falster. Den røg lige direkte i din papirkurv. Det var åbenbart ikke en spam, sådan som du troede. Du tænker hurtigt: Næste weekend? Skal jeg noget? Jeg burde sidde ved skrivebordet. Men måske vil det ikke være usundt at komme til Lolland for at bo i sommerhus i en weekend. Du ævler et eller andet om tid og tjek af kalender, før du kan give et endeligt svar.

Den nævenyttige siger, at det er helt ok. Hun skal bare have et endeligt svar inden i morgen aften, hvor hun skal give bureauet svar. Det har udlejning af sommerhuse hele året rundt, men nu er der ved at være efterspørgsel på sommerhuse til leje i juleperioden.

Måske er det en god ide trods alt

Du takker for hendes opkald. Tænker lidt. Måske er hun ikke så nævenyttig endda? Måske er hun bare nervøs, når hun altid presser på? Hendes invitation var sød. Du tjekker din kalender. Ringer hende op og siger ja tak til invitationen til at komme med i sommerhus på Lolland i næste weekend. Du kan høre, at hun bliver oprigtigt glad. I ringer af. Du sætter dig ved skrivebordet. Får ordnet alle noterne. Der er logik i dem. Du begynder at skrive.

Vupti, efter kun tre timer ved tastaturet er du ved at have skrevet, hvad du skal skrive. Du kan se frem til i morgen: Kladden skal tjekkes. Du skal vaske tøj. Og så skal du pakke weekendtasken. Du skal ikke gå ned på tøj i den kommende weekend. Du begynder at glæde dig til at skulle i sommerhus. Også selvom det er efterår. Det bliver sikkert hyggeligt, og du kan nyde opholdet på Lolland med god samvittighed.

Scroll to Top