Glas ekspert og glarmester

En rigtig ekspert i glas

Som husejer ved du, at der er meget arbejde med vedligeholdelse. Mere end du egentlig havde forestillet dig, da du købte det. Dengang var det da også helt nyt – eller nyrenoveret. Der var ikke problemer med isoleringerne i hulmurene. Vinduerne var lavet af termoruder. Der var gode lysforhold i stuen. Taget skulle repareres efter den store storm. Men ellers, så har huset været godt og solidt. Malerarbejde udvendigt og indvendigt har I selv kunnet stå for.

Glas, glas og mere glas

Men nu, hvor I har styr på huset og har indarbejdet en rutine med vedligeholdelsen af det, så er der pudsigt nok opstået nye krav, behov og ønsker. Det handler om funktionaliteten i huset. Det handler også om, at I er blevet meget mere bevidste om nødvendigheden af at tænke på klimaet og miljøet.

Et af de nye ønsker er, at I får sat en ny glasdør op til brusekabinen. Den gamle er lavet af plexiglas og ser mildest talt forfærdelig hud. Som om den er ridset og grumset til af kalk. Opgaven er derfor, at du skal lede efter glasdøre til brusekabiner. Og det skal være efter særlige mål. Du har søgt på internettet efter ”glasdør til brusekabine” og har fundet adskillige fabrikanter, der netop reklamerer med, at de kan fremstille termoruder og glas på mål. Du har dog endnu ikke fundet producenten, der også fortæller om kalkafvisende glasdøre til brusekabiner.

Termoruder på individuelle mål

Du har læst mange artikler om termoruder på mål – i to eller tre lag. Du har læst om forskellige membraner, der kan lægges ind imellem glaslagene, så du kan få lydisolerende vinduer eller solafskærmning i dem.
Du har set tusindvis af billeder af udestuer i glas. Nogle af dem havde udendørs foldedøre. Andre havde skydedøre og lå i samme plan som stuegulvet. Faktisk er du lidt træt af at lede efter den glasdør til brusekabinen, som I har brug for. Det kan da ikke være så svært at finde sådan en? Eller jo, det har du jo måttet sande: Det er det.

Den rigtige glarmester på banen

Din beslutning er derfor, at du skal tale med en ekspert, der ved alt om glas på mål, brusekabiner og som kan give dig fornuftige forslag til, hvilken dør, du skal have. Du synes, at det er en stor udfordring, at skulle i kontakt med eksperten. Hvorfor kan du ikke forklare. Måske har det noget at gøre med, at du slet ikke ved, hvad du skal spørge efter. Heldigvis er der en god løsning på det: Firmaet NJP Glas!

Hør her: Når du leder, fx efter glasdør til brusekabine, så skal du altså ikke være nervøs for at tale med eksperterne. Tværtimod, du skal betragte det som en selvfølge, at du har lov til at stille spørgsmål i øst og vest. Det er jo derfor eksperten er her. Han kan svare på alle dine spørgsmål – og er han rigtig dygtig, så lytter han til dig og kan gennemskue, hvad dit virkelige spørgsmål er. Han vil derfor kunne fortælle dig om alle de forskellige typer glas på mål, som han kender til og kunne vejlede dig på den bedste vis. Så: spørg løs – uden at være genert.

Scroll to Top