Velkommen til Solbjørg!

0
261

Vi har nu endelig planlagt vores første politiske interview. Det bliver med Solbjørg Jakobsen fra Liberal Alliance. Solbjørg overtager for HP her i Aalborg, og vi er meget glade for at kunne byde Solbjørg velkommen i studiet.

Solbjørgs politiske interesser og engagement ligger i familie politik og beskæftigelse. Det vil sige, at den kommunalpolitiske vinkel skal være, hvad kan LA når det gælder vores børn og hvad der gælder alle dem som er afhængig af vores velfærdssystem?

Solbjørg arbejder med beskæftigelse i Brønderslev og har således en dyb indsigt i, hvordan beskæftigelsespolitikken spænder af, i praksis. Det bliver spændende.

Vi runder af med en diskussion af “regeldanmark” med udgangspunkt i en fremragende artikel skrevet af en anden LAer nemlig Henrik Dahl. Dahl har rettet en konstruktiv men meget dyster kritik imod det offentlige system, som han mener allerede er brudt sammen flere steder, og er på vej til det. Man tænker; SKAT, socialministeriet med Britta skandalen, og så videre. En spændende og konstruktiv snak.

Vi glæder os til at se Solbjørg til en snak over Madam Blå!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her