Update på udvikling

0
187

Lige en update på udviklingen ved TV – Frihed. Vi er lige ved at være der. Vi har lavet en del interview. Jeg har personligt lavet to. Et med Solbjørg Jakobsen fra LA Aalborg, og et med Jonatan Møller Sousa i en diskussion af antisemitisme.

Begge blev overraskende gode.

Solbjørgs interview blev rigtig LA´sk. Det vil sige, lancerer en seriøs liberal kritik af Socialdemokratiets projekt, men ynde og seriøsitet. Det har været en stor fornøjelse at være en del af.

Interviewet med Jonatan var også utrolig spændende. En helt ærlig og åben diskussion af antisemitisme, hvor vi sætter os selv på spil, og snakker om tingene som de er.

Vi håber, at det kan rykke lidt ved fordommene.

Planen er nu, at vi skal lukke op for posen den første januar. Efter planen bliver det med interviewet med Solbjørg og med to interviews af kunstnere her fra Nordjylland. Hvis man har fulgt lidt med på Tv – Friheds facebookside, har Kathrine været det meste af Nordjylland rundt allerede.

Den udvikling styrker vi så med nogle interviews.

Vi har masser af ting i posen for 2020. Man ved aldrig hvad der kan ske. Jeg er spændt på, hvordan Københavner pressen reagerer på udfordringen.

Vi mener jo selv, at vi er både dybere og grundigere i dækningen af politik end Københavnerne.

Det er udfordringen. Kan Københavnerne komme op på vores niveau, eller er der bare ikke noget talent i København 😉

Spøg til side, vi håber, at vi med TV – Frihed kan vise, at Jyderne også kan levere solid tv produktion med nyskabende ideer, og god kvalitet.

I bliver holdt orienteret.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her