Tak for støtten!

0
201

Så er videokameraerne sat i op i campingvognen, og vi er set for de første interview.

I den forbindelse vil vi gerne lige sende en KÆMPE tak til station 10, uden hvem dette vigtige første skridt ikke kunne have være taget.

Slots og Kulturstyrelsen (vores arbejdsgiver) venter åbenbart til næste år, før de kan finde penge til at lave lokal tv. Det er lidt af en udfordring for en ny startet tv station, så lån og støtte, hjælp og frivillighed er det vi kører på nu. Så tak til Station 10, kæmpe tak!

Samtidig vil vi også lige sende en kæmpe tak til Råt og Godt, det startup kulturmiljø vi er en del af. Hold da op, vi får MEGA snor og støtte. Vi glæder os virkelig til at kunne lave en masse spændende fjernsyn i campingvognen og vise Råt og Godt frem for hele verden!!!

Det er vitterlig et fantastisk sted.

Sidst, men ikke mindst vil jeg, personligt, gerne rette en kæmpe tak til Kathrine Skovsgaard, som med vanlig engagement og ildhu bare giver den gas. Det er GODT TEAMWORK!!!

Anyway, efter dette første vigtige skridt, mener jeg, at vi officielt kan kalde Tv Frihed for en kæmpe succes. I hvert fald, hvis man iberegner det at vi rent faktisk har et studie og nogle kameraer at lave fjernsyn med.

Vi glæder os til at kunne give jer en masse spændende fjernsyn i det nye år!!!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her