Tak for hjælpen, og hvad sker der i det nye år?

0
183

Så er det snart 2020, og vi skal have en ny TV station i Nordjylland, nærmere bestemt TV Frihed.

Hvad har vi så i posen i det nye år?

For det første vil jeg gerne lige sige tusind tak, for alle de skønne mennesker som har hjulpet til, for at få stationen op at køre. Specielt Kathrine Skovsgaard, har, som sædvanlig, kæmpet for at levere. Og sikke hun har leveret. Det er et kanon udgangspunkt for en masse spændende kulturtv. Dernæst Katarina, som er hoppet ind fra sidelinjen, for at hjælpe med at filme, og klippe. Stort tak til hende også.

Men listen bliver ved; Station 10, tak for lån af tv-udstyr, life saver, Jørgen fra TV Fritid, som bare har hjulpet til med at få os i gang. Thomas har hjulpet for at få det tekniske på plads. Råt og Godt, har bare taget godt imod os, vi er bare vilde med vores campingvogn. Men også kommunen har været hjælpsom. Det har bare været en kæmpe hike, uden al den støtte, var det bare ikke blevet. Så tusind tak for det. Nordjylland styrer bare, når det handler om at give en hånd. Det kan resten af Danmark godt lære lidt af.

Men, hvad er der så i posen?

Vi sender pr. 1/1 2020 et spændende interview med Solbjørg Jakobsen. Et interview, som på fin vis præsenterer Liberal Alliances politik. Glæd jer til det. Vi har to kulturinterviews også, der fortæller lidt om kulturlivet i Nordjylland. Der kommer meget mere af det.

Yderligere har jeg, som tidligere skrevet, et to timer langt interview med jøden Jonatan, og antisemitisme. Det er et ret vildt interview, skulle jeg hilse at sige.

Men hvad så? Jo, som sagen står lige nu, så har jeg lavet en aftale med et lille meget højreorienteret parti. Jeg synes, at alle skal kunne komme til, og det får de højreorienterede lov til her.

Så har jeg, på den anden side, to spændende interviews på bedding. Et med den iranske islamkritiker Firoozeh Bazrafkan, en meget modig billedkunstner. Der sker en masse i Iran for tiden, noget som slet ikke er nået de danske forsider. Der har været en forfærdelig tid med masse anholdelser og myrderier. Det vil jeg gerne støtte får en stemme, derfor kommer Firoozeh ind i campingvognen og får lov til at fortælle om det.

Yderligere har jeg et andet interview, som handler om kurderne. Kurderne er hårdt presset i Mellemøsten, specielt Tyrkiet går efter kurderne. Det er et meget modigt folkefærd, og derfor skal de også have en stemme. Min gode bekendt Jolle Max får lov til at fortælle om det.

Så har jeg, sandsynligvis, et spændende interview med en asetroende. Jeg har lige været oppe og slås med Forn Sidr, en organisation som ellers organiserer de asetroende. Men det skal ikke forholde mig fra, at gå op i dansk asetro. Det er et spændende emne. Vi snakker bøger og asetro.

Så er der et MEGA nørdet interview på vej. I interviewet med Jaargkhob Baryshnikovf diskuterer vi metafysik (videnskab om ånd). Vi tager udgangspunkt i mit G-dsbevis, og det er nørdet, men også, forhåbentligt, spændende for folk som tror på G-d.

Til sidst, men bestemt ikke mindst, så har jeg MÅSKE et interessant interview med en af pingerne fra Venstre på bedding.

Det ville være ekstremt spændende, at få en ledende Venstremand ind i studiet. Måske kunne det, som med LA, give et trængt rygstød til Venstre, i denne meget svære tid. Så, jeg krydser fingre for, at vedkommende vil fortælle om Venstres politik. Ja, fortælle lidt om friheden, hvilket vi jo er mere end enige med Venstre om her på redaktionen.

Vi har altså masser på bedding. Mega spændende ting, synes vi selv.

Så det bliver et interessant nyt år for os, lad os håbe, at det giver mere frihed.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her