Organisation

TV Frihed

TV Frihed gik i luften januar 2020 og er en foreningsdrevet TV-station med en bestyrelse. TV Friheds er en lokal TV Station, drevet af staten. Der producerer både til flow TV, “almindelig” TV, og til sociale medier.

TV Friheds mission

Der er to samtaleidealer som vi forfølger på TV Frihed. Det første er det sokratiske spørgeideal, og det andet er den humanistiske oplysningsfilosofi. Samtalen er noget helligt i det demokratiske samfund. Det er demokratiets stærkeste våben, og smukkeste idé. Det er drivet, det er kamppladsen, det er det uopnåelige ideal, den dybe tallerken vi genopfinder dagligt. Dansk TV lider under, at det meste produceres i København, det giver en klar socialliberal slagside til den politiske vinkling af produktionen.
Hvis man for eksempel kommer fra Aalborg, så̊ er gennemsnittet af den politiske vinkling virkelig langt mod venstrefløjen i forhold til virkeligheden i Aalborg. Gennemsnitlig er Aalborgenserne langt mere højreorienterede end Københavnerne. Tilsvarende er Sønderjyderne endnu mere borgerlige end Aalborggenserne.
Derfor er mediebilledet meget skævvredet i en liberal retning. Mange emner som kan være naturlige at tage op i andre dele af Danmark, bliver overset i hovedstaden.
Derfor vil den gennemsnitlige politiske meridian være langt mere til højre på det politiske landkort på TV Frihed end gennemsnittet er på de etablerede statslige medier. Det betyder ikke, at TV Frihed vil være mere borgerlig end de andre stationer. TV Frihed vil være på midten rent politisk.

Mød Redaktøren/Journalisten bag:

Asger Trier er kendt debattør, blogger, filosof, journalist og new media mand. A. Trier startede tidligt sin karriere som new media mand med en kandidatgrad i kommunikation fra Roskilde universitet med speciale i internet kommunikation. Sidenhen har A. Trier været en del af den politiske/tekniske avantgarde indenfor New Media. Da blogsne brød frem, var A. Trier en af de første med en politisk blog, og sidenhen har han været agenda sættende indenfor dansk politik og mediekritik.
Ud over at være new media mand, har A. Trier skrevet en del bøger, og er ledende indenfor akademiske felter som; politik, økonomi, metafysik, jura og æstetik.

Asger Trier, Redaktør og Journalist, TV Frihed

Organisering

Redaktør/journalist:

Asger Trier Engberg

Mail: asger@tv-frihed.dk

Tlf: 2712 5191

Bestyrelse;

Formand:

Mikael Drachmann

Medlem:

Heidi Margrethe Svanborg

Medlem:

Asger Trier Engberg

Revisor:

Regnskabshelten

Årsregnskab:

Årsregnskab 2020

Donation

Da TV Frihed er konstitueret som en forening, er det muligt at støtte TV stationen ved donationer

Hvis du ønsker at donere kan dette ske via bankoverførsel;

  • Reg. nr.: 5380
  • Konto nr.: 0000250142

“Donation” bedes angivet i kommentarfeltet ved overførsel

Adresse

Hjulmagervej 58

9000 Aalborg

Dansk myndighed

Tv stationen hører under dansk myndighed

Vedtægter

http://tv-frihed.dk/wp-content/uploads/2022/09/Vedtaegter-TV-Frihed.pdf