Forside Blog

Minkavlerne

0

Jeg har længe haft et meget ambivalent forhold til den Socialdemokratiske regering. Jeg vil den utrolig gerne, jeg har en meget god erfaring med de amerikanske Socialdemokrater, specielt Obama administrationen, som jeg virkelig synes var fantastisk, og jeg kan også rigtig godt lide Joe Biden.

Derfor har jeg fra start været positiv indstillet overfor Frederiksen regeringen.

Men, jeg er humanist, og det er min opgave, at arbejde med politik ud fra et humanistisk perspektiv. Der har jeg bare ikke fidus til de beslutninger som Frederiksen har foretaget sig. Specielt minksagen var helt hen i vejret, men det sidste, rewilding ideerne er også galt afmarcheret.

Det kritiserer jeg, og jeg lader her i dag medlem af folketinget Per Larsen, Benthe Dahl Pedersen initiativtager til borgerforslag til Mette Frederiksen for en rigsret, og to minkavlere komme til orde.

Det skal man, når nogen er blevet så dårligt behandlet i samfundet, det er min opgave.

Samtidig skriver jeg også et brev til MF Ida Auken, for måske at få initieret noget dialog.

Jeg har ikke haft held med at få dialog med hverken Lea Wermelin eller Dan Jørgensen.

Måske kan Ida Auken være åben for en dialog.

Jeg vil gerne at regeringen lykkes, omvendt så skal den danske befolkning og natur også beskyttes. Det er meget svært at gøre begge ting på en gang, og idet dialogen ikke eksisterer og de beslutninger regeringen tager er til fare for befolkningen og naturen, så bliver jeg mere og mere kritisk.

Jeg ville ønske det ikke var sådan, og jeg har virkelig arbejdet på mange spændende projekter som har stor opbakning i folketinget.

Men sådan er det, og det er godt nok forfærdeligt surt, suk.

G-d og g-derne bevare Danmark.

Rewilding, den ideologiske diskussion

0

Rewilding er den helt store diskussion for tiden, men hvad er det etiske og moralske indhold, og er det til diskussion?

Det tager TV Frihed en snak med fr. Dorthe Brauner Jensen om. Dorthe er en meget aktiv forkæmper for dyrs rettigheder og har engageret sig radikalt imod rewilding ideen, som hun mener er meget imod dyrenes tarv.

Det tager vi en lang snak om, vi kommer ind på beskyldninger om nazisme, satanisme, men vi ender også ud i en spændende konstruktiv diskussion af, hvad vi så gør. Måske er Steinerskolens ideer ikke så ringe endda, det her med at se ånden i naturen og kærligheden.

Indimellem og som en fantastisk komplement til den moralske diskussion får vi en bid af Dorthes store viden om Rewilding ideerne og eksempler i Holland som er noget af et skræmmeeksempel. Så hvis du er til dyrevelfærd, så er dette programmet for dig.

Peter Skaarup interview grundlovsdag

0

Peter Skaarup DF, har været i Nordjylland i forbindelse med grundlovsdagen. TV Frihed har lavet et interview, for at dokumentere, hvad holdningen er i toppen af DF på nogle centrale områder;

  • Minkskandalen. Her er holdningen klar, en klar støtte til minkfarmerne, og et engagement i at sætte Mette Frederiksen for en rigsretsag.
  • Islamisk Stat. Også her er der ingen tvivl, Islamisk Stat børn og familie skal ud af Danmark igen, hvis det lykkes venstrefløjen at få dem ind i Danmark.
  • Danmark skal lukkes mere op mht. Corona.

De korrupte medier

0

Hvad er det egentlig TV Frihed vil? Det har jeg taget en snak med hr. Niels Christensen om.

Kort resumeret er missionen, at forsøge at komme den massive korruption til livs som findes i de andre medier, kulturinstitutioner og skoler som er i Nordjylland.

Som blogger har jeg igennem mange år oplevet at blive deplatformeret, cancelled og hvad venstrefløjen ellers har af bundkorrupte værktøjer i værktøjskassen.

TV Frihed er et forsøg på at gøre op med den moralske korruption som er i den akademiske overklasse. Skabe et medie som giver plads til alle, fra venstre til højrefløj.

Hylde den demokratiske samtale, og for alvor skabe plads til dem som andre ikke ser.

I praksis har det betydet, at TV Frihed har talt specielt landbrugserhvervenes sag; minkfarmerne, svineavlerne, fiskerne, bønder med lavbundsjord og mange andre repræsentanter for landbrug og fiskeri i Danmark.

Vi er blevet en stemme for samfundsgrupper som indtil videre ikke har haft en stærk stemme.

Det vil vi gerne fortsætte med, og gerne udvide hvis det er muligt, for at forsøge at skabe en stemme for dem som ikke har haft en stemme.

Peter Skaarup tale grundlovsmøde

0

Peter Skaarup, gruppeformand for Dansk Folkeparti, holdt tale til grundlovsmødet på Nymarksminde.

Her fortæller hr. Skaarup hvordan han ser Dansk Folkapartis fremtid, og engagerer deltagerne i de stridspunkter som DF har med den nuværende regering.

DF er ikke længere så glad for den Socialdemokratiske regering, og det handler, langt hen af vejen, om den måde Socialdemokratiet er gået til Islamisk Stat. Som hr Skaarup siger, man havde ikke troet, at det ville ske.

Lyt med, når vi får en direkte adgang til de forhandlinger som DF sidder med i Folketinget, og en fejring af det danske demokrati.

Interview Inger Støjbjerg, grundlovsmøde

0

Inger Støjbjerg er en stormombrust dame, rigsretsag, hun er løsgænger i folketinget og er ikke længere næstformand i Venstre.

En deroute af de helt store I dansk politik. Men hvor er hun om et halvt år, hvad er hendes tanker, og hvilke værdier står hun op for.

Hør om det her.

Inger Støjbjergs grundlovstale

0

Inger Støjbjerg holdt en brag af en tale til grundlovsmødet. På trods af en helt utrolig hetz ført imod Støjbjerg af mange meningsdannere, er det lykkedes hende, at holde fast i sine idealer.

Som gammel islamkritiker, mener jeg, at det er fornemt at se, at der stadig er politikere som holder fast i de liberale idealer for dansk demokrati og ytringsfrihed, som jeg har været med til at kæmpe for.

Det er specielt, når man har været med til at grundlægge Vilks komiteen, har set komiteen folde sammen efter terrorangrebet på Krudttønden, at høre det fra politikernes perspektiv.

Der er stadig nogen, som står for det danske demokrati.

Og hør, hvordan en af forkæmperne for demokratiet fr. Inger Støjbjerg, formulerer det.

Det er optaget ved DF grundlovsmøde, Nymarksminde, Nordjylland.

Rewilding

0

Der har været en del diskussion af “rewilding”, det vil sige hr. Rune Engelbrecht ideer om, at sætte dyr ud i en “vild” natur.

Det har hr. Ulf Nielsen, naturplejer som bor just ved siden af hr. Engelbrechts projekt i Mols, faret i blækhuset over, og er meget kritisk.

Hvad er der egentlig galt med “rewilding” ideerne, og kan man, måske, finde nogle alternativer?

Hør her hvad Ulf og Asger diskuterer mht. rewilding, og det gode alternativ; Thy naturpark.

Hvis du er til gudesmuk natur, så spol hen til enden af videon, for at se “det smukkeste sted i Danmark”, som det kaldes, og det er ligefør jeg tror det er rigtigt, at det er Danmarks smukkeste sted.

Forfatningspartiet

0

Det nye Forfatningsparti har slået sine folder i Nordjylland, og som en optakt til deres store grundlovsmøde, har TV Frihed haft bestyrelsesmedlem hr. Mikael Michael Kastis i studiet, for at høre hvad Forfatningspartiet står for.

Lad mig sige det på denne måde, de lægger ikke fingere imellem, men kritiserer vidt og bredt. Mink, vacciner og meget, meget andet. Det er ikke det sidste vi kommer til at høre til Forfatningspartiet, som holder grundlovsmøde på Himmelbjerget.

Hør her, hvad de har af indstillinger og skarpe holdninger.

Højhuse i Nørresundby?

0

Skal vi have store højhuse på Solsiden, altså Nørresundby i Aalborg, eller ej?

Det spørgsmål har TV Frihed stillet til Frans Ryum Hansen og Ole Riisager, henholdsvis en bekymret borger i Nørresundby (som står til at miste sin have og værksted) og kommunal politiker for DF i Aalborg.

Sagen er, at højhuse i skala 7 til 10 etager højde skal placeres meget tæt på det sted hvor Nørresundby borgerne går tur med deres hund eller tager solbad om sommeren.

Er det en god eller en dårlig ide?

Frans og Ole lægger op til debat her, de er synes bestemt ikke, at det er en god ide, ud fra mange argumenter. Det ødelægger Frans have og værksted, og det ødelægger i Frans perspektiv stemningen i det ellers så hyggelige og folkelige Nørresundby.

Ole støtter Nørresundbyborgerne her, men gør også opmærksom på, at han selvfølgelig ikke bestemmer alt i byrådet.

Der er også en meget tvistet sag, med en bygherre, som har truet Frans med ekspropiering af hans grund, hvilket bygherrer ikke kan i følge loven. Yderligere er der lavet et meget stort forarbejde på bygningen af højhusene i kommunens administration, så det er også lidt underligt.

Se med, når vi forsøger at inddrage borgerne i Nørresundby i en sag som helt sikkert kommer til at betyde meget i kommunalvalget.