Så er der mere analyse af dansk og udenlandsk politik fra TV Frihed.

Men først lige en kæmpe shout out til Heidi Svanborg. Nu er jeg åbenbart begyndt at dele anerkendelse ud, og så er det da mest oplagt også at huske på Heidi, som om nogen har gjort en kæmpe forskel for de danske børn. Hun har, næsten ene kvinde afsløret en hel pædofiliring i Thy og Thisted. Det er bare stærkt Heidi, så kæmpe klap på skulderen for det.

Så går vi videre til diskussionen af socialstaten, som Heidi jo har været inde over. Her er det helt, helt altoverskyggende problem, at retssikkerheden for borgerne ikke er i orden. Det kører nærmest som i Sovjet. Hvis ikke vi snart får rettet op på de overgreb som sker i børnefjernelsessagerne, så ender det altså med, at Danmark ryger på forsiden af verdens aviser. Det er der vi er, i seriøsiteten af problemet. Det er ikke rart for et land, som ellers bryster sig af, at være en model for demokrati.

Så videre, apropos kommunistiske tilstande, til en diskussion af KLARs mulige økonomiske politik. Jeg har udviklet med udgangspunkt i en snak jeg havde med Lars Seier, ideologisk bagmand for LA en økonomisk politik, som de bruger i UK og USA. Med stor succes. Jeg redegører, lidt dybere, for mine ideer her.

Tak til Lars for at inspirere mig med Ayn Rand og Atlas Shrugged, i kombination med fri markedsteori og The Moral sentiment som jeg også har arbejdet med; Adam Smith.

Til sidst en tour de force i diskussionen af den massive krise vi har i NATO for tiden. Paludan har forårsaget en kæmpe krise i NATO, og hvis vi ikke ser at komme i gang med at skabe en diplomatisk løsning med tyrkerne, så ender vi, potentielt, med en Mohammedkrise 2.0. Det er altså der vi er.

Så det er ufattelig vigtigt, at vi ser at komme ud af starthullerne, og får taget ansvar for de problemer vi har skabt for vores allierede.

Det er min holdning.

Så, det er det, og igen. Tak til Heidi, for et fantastisk arbejde i Thy og Thisted.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her