Demokratiets krise

0
270

TV Frihed forsøger, at skabe et parnas i Nordjylland, til den proces har vi inviteret hr. Kaspar Bonde Eriksen. Kaspar er en meget vidende og fremfor alt ledende liberal tænker. Vi diskuterer demokratiets store vanskeligheder, og hvordan vi skal være meget påpasselige med, at BEVARE vores demokrati.

Farene står i kø, og hvis vi ikke er varsomme, så mister vi de idealer og struktur, som blev udviklet under der franske revolution; frihed, lighed og broderskab. Kaspar har været i mange forskellige lande, og kan tale med om, hvordan revolutioner sker i steder som Tanzania, Rusland og Frankrig.

Det intellektuelle niveau er meget højt, men vi forsøger, inspireret af vores højskoletraditioner og Grønbech, en stor dansk højskolemand, at gøre de svære ting folkelige. Så det er vel noget som store dele af højrefløjen, og store dele af venstrefløjen kan spejle sig selv i. Kaspar og jeg har også haft en del med Oxford at gøre, og vi trækker linjerne fra Oxford til den danske højskole, og de idealer der to institutioner har til fælles. Yderligere taler vi borgerlighed generelt.

Se med, i denne meget spændene og udfordrende samtale og dagens Danmark, og de udfordringer vi står overfor.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her