Et af de helt hotte emner i Nordjylland er det kæmpe store Power to X anlæg som skal lægges i Jammerbugt kommune. Et utrolig spændende projekt, og potentielt noget som virkelig kan sætte Jammerbugt kommune på landkortet. Vi er jo et foregangsland indenfor Power to X, og anlægget bliver et at Danmarks største.

MEN, der er store lokale diskussioner om projektet, og de borgere som bor i det område, hvor projektet er planlagt, er mildest talt ikke begejstrede. De føler, at projektet bliver trukket ned over hovedet på dem, og de er meget bekymrede for den smukke natur som projektet skal lægges i.

Det har jeg taget en lang og seriøs snak med de bekymrede borger om.

Det skal lige siges, at jeg før jeg lavede interviewet ringede til Jammerbugts borgmester hr. Mogens Gade, og fortalte ham om, at jeg var på vej med interviewet.

Der er en solid mulighed, for at vi kan skabe debat og dialog på tværs af kommune og borger.

HVIS det lykkes, så kan det jo sætte Jammerbugt kommune på landkortet, ja måske endda på verdenskortet. Men som EU jo er meget optaget af, så skal sådanne giga projekter finde en lokal forankring, for at lykkes i sidste ende.

Her håber jeg, at en kop kaffe over kaffebordet, måske kan være en god måde, at forsøge at få det til at lykkes.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her