Vi tager fat på det man kan kalde en svær snak, i TV Frihed; bankerne.

Intet er mere omgærdet med mystik end bankerne.

Det bliver en rasende spændende diskussion med en vidensperson som kommer INDENFRA bankverdenen nemlig hr. Ole Bjerg, som har arbejdet professionelt med banker i mange år.

Spørgsmålene vi stiller er:

  1. Er bankerne ved at gå rabundus rent moralsk, og hvad har det så af konsekvenser?
  2. Hvis det er korrekt, at bankerne har sprøjtet penge ud i systemet i en hidtil uset grad, hvilket har forårsaget den stærke inflation. Hvad giver det så af udfordringer for resten af samfundet. Den galoperende inflation er faktisk noget bankerne skal FORHINDRE ikke FORÅRSAGE.
  3. Hvad er EGENTLIG hele dealen med Mitid, er det et første skridt før indførelsen af social credit systemer som i Kina?

Indimellem disse væsentlige diskussioner, fletter der sig en platonisk reference og en diskussion af embedsstanden, som Holberg siger BURDE, alle sammen tro på G-d, for ellers kan de finde på skidtstreger. Præcis som bankerne i følge hr. Ole Bjerg mener, de er i gang med.

Så, det er et utrolig vigtigt interview, det kan, potentielt, give borgerne en mulighed for at diskutere med på et emne, som ellers pludselig kan indføres uden vi er opmærksomme på det.

Med andre ord, vi kaster lys på et meget dunkelt emne, som virkelig trænger til at blive oplyst, helst før det går bananas, som det risikerer at gøre.

Bankerne er ude i moralsk uføre, de forbruger skatteborgernes penge på moralsk diskuterbare projekter, og er IKKE den moralske bastion for fornuft, som de har været.

Vi har virkelig BRUG for sunde banker til at skabe vækst, men hvis de begynder at lege politi, så er vi uden for bankerne normale arbejdsområde, og så skal det til diskussion.

Det skal lige siges, at interviewet er meget langt og komplekst, man skal lige have lidt tålmodighed de første fem minutter, men så tager det ellers fart og kaster lys over en område som ellers lever bag lukkede døre.

Interviewet sendes også til nationalbankdirektøren, så han kan svare på kritikken.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her