Hanne Ellen Hansen har tidligere været i TV Frihed med en historie om myndighedernes chikane imod hende. Hun er mor til tre handicappede børn.

Nu er måske endnu en chikanesag på trapperne. Kommunen truer Hanne og hendes ældste søn Rasmus med, at han skal have en værge. Det vil, i praksis, betyde at den 50 årige mand, som indtil nu, har klaret sig med meget lille hjælp vil blive totalt umyndiggjort.

Kommunens krav baserer sig på en halv til en hel times snak med Rasmus, og baserer sig således ikke på en udredning som normalt tager en del længere tid.

Spørgsmålene hober sig op; hvordan kan kommunen vurdere, at Rasmus lider af omsorgssvigt, når han ikke selv udtaler sig om omsorgssvigt, hvordan kan de trække så hårde konklusioner på så tyndt et grundlag, er det i virkeligheden en straf, for at Hanne har whistleblowet?

Vi kan ikke sige noget med 100% sikkerhed, men det er sikkert, at Hannes retssikkerhed er til diskussion.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her