Hr. Morten Messerschmidt formand for Dansk Folkeparti har været til samtale med TV Frihed. Samtalen sendes, uredigeret, der er intet som er skåret væk.

Emnerne er;

Islamkritik
Rewilding
Hvad sker der, hvis Morten bliver kulturminister.

De to første emner, er, forsåvidt, emner som har været dækket af i offentligheden. Mortens standpunkter er klare; mindre islam i Danmark og så en masse tiltage til det. DF er stærke modstandere af rewilding, og trutter i trompeten her også

Det sidste område, hvad nu, hvis Morten bliver kulturminister er dog mere spændende. Vil Morten dialog eller nedskæringer? Der er ingen tvivl om, at Morten ville bliver en havkat i hyttefadet, hvis han blev kulturminister, men er det så ikke også det vi har brug for? For at få al den Cancel culture frem i lyset, som sker indenfor kultur og medielivet.

Kan Morten gå op imod parnasset, som i hans ord er Enhedslistens politik x 5000?

Vi venter spændt. Se med her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her