Hr. Klaus Åge Bengtson er økologisk landmand og bestyrelsesmedlem i Bæredygtig Landbrug, en af de mest kontroversielle landbrugsorganisationer i Danmark. Vi diskuterer CO2 afgiften og konsekvenserne for landbruget.

Landbruget kommer til at lukke, hvis CO2 afgiften bliver indført. Men så snakker vi også muligheder. Muligheden for, at det økologiske og det konventionelle landbrug smelter sammen, Israel som er bleeding edge indenfor smartfoods.

De udfordringer landbruget har med landbrugsstyrelsen, som bare ikke virker, og konkret har betydet at det ellers gode projekt; projekt skovrejsning, ikke bliver noget. Det er nøl og lange sagsbehandlingstider.

Til sidst spørger vi også os selv, om der er en tredje mulighed for udvikling; samtalen, dialogen. Kan vi stadig det i Danmark, snakke sammen over en kop kaffe og igennem forståelse skabe udvikling?

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her