Der er mange, som har været meget skeptiske overfor hr. Kim Vestergaards påstand om, at de moderne skovplaner i bund og grund bare er afskovning. Kan det virkelig være rigtigt, at nogle af de mest klimaorienterede mennesker vil fælde en masse skov?

TV Frihed har spurgt to eksperter. To menneskealdre af erfaring indenfor skovbrug. Hr. Jørn Stjernholm og Niels Pensionerede skovridere fra de danske statsskove, og der er ingen tvivl, med to så vægtige stemmer i debatten, så er det tid at stoppe op, og tænke sig lidt om.

Hvis vi bare buser frem, uden at tænke os om, så risikerer vi, at komme for langt i planerne. Kan vi formå at stoppe et sekund og lytte lidt til de personer, som lavede planerne for 35 år siden, altså sidste generations skovridere, føre arbejdet videre?Husk nu dialogen, dette program ikke et forsøg på at grave grøfter, men et forsøg på at skabe dialog.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her