SF og bæredygtighed

0
353

Bæredygtighed har været et af kodeordene for økologi, miljøarbejde og forholdet til naturen.

Vi forsøger at finde balancen imellem natur, økonomi og natur.

Det undrer os allesammen, hvordan vi så skal SKABE den bæredygtighed. Det har Livø som politisk projekt et svar på. Her er en ø som er økologisk drevet og samtidig har en fantastisk kultur. Yderligere er der faktisk tænkt meget over, hvordan man også skaber økonomi.

Det hele baserer sig på en Folke socialistisk tilgang til sagerne. Det er SF erne som har gået og arbejdet med økologi i mange år. Det vil sige en blanding af folkehøjskole og socialisme. Folkehøjskole socialisme.

For en politisk nørd, så er det altid interessant at finde ud af, hvad der driver folk, og hvordan det er lykkes. Så jeg spørger, skarpt, indtil de ideer som ligger bag øens drev, og får gode svar af SF OF, Socialistisk Folkepartis åndelig mentor Ole Kristiansen.

Det kommer der, hvis man er til politisk debat et skævt, på en måde helt unikt program ud af.

Men samtidig et program og en ideverden, som kan spille positivt ind i debatten ang. økologi og bæredygtighed.

Bæredygtighed handler om at tingene er i balance. Det er tingene på Livø, og denne balance er måske noget man, positivt, kan søge som samfund.

Jeg stiller yderligere meget skarpt på SF og stiller nogle lidt hårde, men kærlige spørgsmål til Ole, for hvorfor satset SF ikke på det hjerteblod som Livø er?

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her