Jeg har længe haft et meget ambivalent forhold til den Socialdemokratiske regering. Jeg vil den utrolig gerne, jeg har en meget god erfaring med de amerikanske Socialdemokrater, specielt Obama administrationen, som jeg virkelig synes var fantastisk, og jeg kan også rigtig godt lide Joe Biden.

Derfor har jeg fra start været positiv indstillet overfor Frederiksen regeringen.

Men, jeg er humanist, og det er min opgave, at arbejde med politik ud fra et humanistisk perspektiv. Der har jeg bare ikke fidus til de beslutninger som Frederiksen har foretaget sig. Specielt minksagen var helt hen i vejret, men det sidste, rewilding ideerne er også galt afmarcheret.

Det kritiserer jeg, og jeg lader her i dag medlem af folketinget Per Larsen, Benthe Dahl Pedersen initiativtager til borgerforslag til Mette Frederiksen for en rigsret, og to minkavlere komme til orde.

Det skal man, når nogen er blevet så dårligt behandlet i samfundet, det er min opgave.

Samtidig skriver jeg også et brev til MF Ida Auken, for måske at få initieret noget dialog.

Jeg har ikke haft held med at få dialog med hverken Lea Wermelin eller Dan Jørgensen.

Måske kan Ida Auken være åben for en dialog.

Jeg vil gerne at regeringen lykkes, omvendt så skal den danske befolkning og natur også beskyttes. Det er meget svært at gøre begge ting på en gang, og idet dialogen ikke eksisterer og de beslutninger regeringen tager er til fare for befolkningen og naturen, så bliver jeg mere og mere kritisk.

Jeg ville ønske det ikke var sådan, og jeg har virkelig arbejdet på mange spændende projekter som har stor opbakning i folketinget.

Men sådan er det, og det er godt nok forfærdeligt surt, suk.

G-d og g-derne bevare Danmark.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her