Rewilding er den helt store diskussion for tiden, men hvad er det etiske og moralske indhold, og er det til diskussion?

Det tager TV Frihed en snak med fr. Dorthe Brauner Jensen om. Dorthe er en meget aktiv forkæmper for dyrs rettigheder og har engageret sig radikalt imod rewilding ideen, som hun mener er meget imod dyrenes tarv.

Det tager vi en lang snak om, vi kommer ind på beskyldninger om nazisme, satanisme, men vi ender også ud i en spændende konstruktiv diskussion af, hvad vi så gør. Måske er Steinerskolens ideer ikke så ringe endda, det her med at se ånden i naturen og kærligheden.

Indimellem og som en fantastisk komplement til den moralske diskussion får vi en bid af Dorthes store viden om Rewilding ideerne og eksempler i Holland som er noget af et skræmmeeksempel. Så hvis du er til dyrevelfærd, så er dette programmet for dig.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her