Skal vi have store højhuse på Solsiden, altså Nørresundby i Aalborg, eller ej?

Det spørgsmål har TV Frihed stillet til Frans Ryum Hansen og Ole Riisager, henholdsvis en bekymret borger i Nørresundby (som står til at miste sin have og værksted) og kommunal politiker for DF i Aalborg.

Sagen er, at højhuse i skala 7 til 10 etager højde skal placeres meget tæt på det sted hvor Nørresundby borgerne går tur med deres hund eller tager solbad om sommeren.

Er det en god eller en dårlig ide?

Frans og Ole lægger op til debat her, de er synes bestemt ikke, at det er en god ide, ud fra mange argumenter. Det ødelægger Frans have og værksted, og det ødelægger i Frans perspektiv stemningen i det ellers så hyggelige og folkelige Nørresundby.

Ole støtter Nørresundbyborgerne her, men gør også opmærksom på, at han selvfølgelig ikke bestemmer alt i byrådet.

Der er også en meget tvistet sag, med en bygherre, som har truet Frans med ekspropiering af hans grund, hvilket bygherrer ikke kan i følge loven. Yderligere er der lavet et meget stort forarbejde på bygningen af højhusene i kommunens administration, så det er også lidt underligt.

Se med, når vi forsøger at inddrage borgerne i Nørresundby i en sag som helt sikkert kommer til at betyde meget i kommunalvalget.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her