Jylland er i oprør, og en af de helt, helt store oprører er Bente Dahl Pedersen, initiativtager til borgerforslaget imod Mette Frederiksen, aktiv støtte af minkavlerne og deltager hos MIB, Men in Black.

Der er ikke mange som vil give oprøret en stemme, så det er selvfølgelig en sag for TV Frihed. Vi giver Bente en halv times ucensureret præsentation af hendes oprør, hvorfor, hvordan og hvorhen.

Der kommer mange interessante oplysninger frem undervejs, for eksempel at Bente er af en klassisk Socialdemokratisk familie, den del af produktionsdanmark, som nogle Socialdemokrater har glemt. Men også, at der er døde syv minkavlere ved selvmord.

Det er prisen for et forfejlet politisk projekt.

Der har været en del konflikt imellem MIB og politiet, her fortæller Bente om hendes oplevelser, men også, at dialogen er måske på vej.

Som samtalefjernsyn, så er det jo altid samtalen som vi efter vores mening, mener er den bedste vej at løse en stor og voksende konflikt.

Så, her kommer der et væsentligt indslag i debatten, direket fra en af oprørernes tale, og efter min mening også vigtigt i et land som smykker sig med demokratiets laurbær; at samtalen vedligeholdes og tages, også i en svær situation.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her