Så er der musik igen på TV Frihed, og sikke en omgang. Soulrock med Stephanie Maria. Hun giver den max gas, med hjertet udenpå, indeni og over det hele.

Mærk Stephanies smerte, forvandle sig til en smuk og engageret sang.

Efter det megafede intronummer, kommer vi til at høre en masse om, hvor Stephanie kommer fra, hendes rejse fra Randers indtil København og tilbage igen.

Det udvikler sig til en spændende musiksnak, idet værten, undertegnede, jo er gammel Vesterbrodreng. Så vi får sammenlignet de jyske musikere med de Københavnske. Tina Dickow op imod pigtrådsmusikeren Peter Belli.

Så det bliver en bramfri snak om jysk og københavnsk op imod hinanden. Ganske underholdende.

Indimellem kommer der noget dejlig med musik med Tina Dickow, MEN vi slutter af med det evige hit; “Hvis jeg nu var arbejdsløs” med Peter Belli, og en anden gammel Vesterbrodreng “Guf” fra det legendariske band Spids Nøgenhat.

Så, der er både hammergod musik, og masser af musikerlir. Se med og bliv lidt klogere på Stephanie Maria, Peter Belli, Spids Nøgnehat, Michael Falch og så ikke at forglemme, “Baggårdspumaen” Otto Brandenborg.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her