Der er stadig et strå af håb, for at den VIDEN som danske minkavlere har kan bevares.

Det er sket med et projekt, som har det bibelske navn Noahs ark. Ligesom Noah, forsøger disse sidste desperate og idealistiske mennesker, nogle minkavlere, nogle forskere, nogle politikere og så bare almindelige mennesker, som mener at minkavlernes viden skal bevares, at skabe en ARK.

Det vil de gøre på et forskningscenter i Jylland, således at alt er skabt efter alle de fineste foreskrifter ang. sikkerhed. Minkene vaccineres, de bliver overvåget af forskere osv. Altså så sikkert som noget overhovedet kan være. Kan, det var det kompromisforslag vi kan nå her i 11 time?Altså at den viden vi har om mink avl, og de bedste mink bevares.

Vi hører hvad arkbyggerne har at sige om projektet, og hører om måske dette projekt kunne være det som vendte udviklingen, så at vi kan finde en positiv vej igen. For alles skyld. Det skal lige siges, at dette projekt ikke forhindrer at minkavlerne får udbetalt erstatning, det er to vidt forskellige projekter.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her