Der sker alt for lidt indenfor Dansk Industri. Der er blevet lovet en del ang. dansk industri og arbejdspladser ved Socialdemokratiet.

Det tager jeg en snak med administrerende direktør for HMKBilcon, en solid Aalborgensisk virksomhed om. Peter Jensby.

Altså vi stikker lige fingeren i jorden, og forsøger at tage temperaturen på udfordringen.

I følge hr. Jensby, så er det knap så godt, vi har alt for lidt fokus på problemstillingen, og specielt forsvaret, som er en af statens største kunder for industrien er slet ikke kommet på omgangshøjde med den nye strategi; Made in Denmark.

Anyway, det her ikke en kritik at S. udefra, men en venlig påmindelse om et valgløfte som blev sat i starten mht. fagforening og arbejdspladser.

Skull vi ikke se at komme i gang med den udfordring. Vi har faktisk, positivt set en mulighed for at skabe arbejdspladser, bedre økonomi og flere penge i statskassen hvis vi lytter til sådan en som Peter, som står midt i suppedasen.

Hermed en opfordring, fra loyale socialdemokrater til toppen i S. om at skabe mere vækst.

For det er det det handler om.

Yderligere kan jeg måske anbefale fr. Bramsen, fungerende forsvarsminister, til at se hele interviewet igennem. Det indeholder en klar handlingsplan og en mulig succesformular for hendes eget ministerium.

Ingen behøver at blive trådt over tæerne ved det her. Bruges det positivt, så vil Danmark, fagforeningen og dansk industri komme styrket ud af krisen og ikke omvendt.

Det er et spørgsmål om at lytte til græsrødderne, og de taler altså ud her.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her