Den lille mand og systemet

0
663

Tæt på Sæby bor en bonde, som er kommet i problemer med kommunen.

Det er en helt igennem trist historie. Den er sådan her:

For ca. ti år siden, lavede Henning en aftale med kommunen. Kommunen forsøgte at spare penge. De havde en del affald som de ikke havde lyst til at køre til genbrug, så de tænkte, den kan vi klare billigere.

De hyrede en mand til at undersøge sagen, og det endte med, at de kørte al affaldet fra en udgravning ud på Hennings jord.

Henning bor i underskønt område af Danmark med bølgede bakker. Så hældte de ellers bare skramlet ud på Hennings jord.

Det var hvad det var, Henning var ikke begejstret, men en aftale var en aftale, så han accepterede aftalen.

Det lige indtil en emsig dame fra kommunen stillede op på hans jord, og KRÆVEDE at han skulle genetablere sin grund. For som hun ganske rigtig sagde, det var en overtrædelse af fredningsparagraffen som var foretaget.

Problemet var bare, at Henning havde stolet på kommunen, og derfor ikke kunne forestille sig, at de ville tørre deres egne problemer af på en stakkels uskyldig bonde.

Først smider de skrammel ud på hans jord, derefter tvinger de ham reelt til at sende skramlet på forbrænding, for hans egne penge. Noget som kan købe op i astronomiske beløb. Millioner af kroner.

Så bonde Henning sagde NEJ, og klagede og klagede og klagede som den stædige bonde han er. Det hjælper måske også, at hr. Nielsen er tidligere toldkontrollør, så i HANS tid, der var der en anderledes retfærdighed til, og ikke små emsige kontormus som ødelægger det for bondemanden.

Det er en helt tragisk men samtidig opløftende historie om den lille mand som kæmper imod systemet for at få retfærdighed, men også for alvor at bevare et naturskønt område.

Så se programmet, og støt Henning i hans evige kamp for retfærdighed og ordentlighed i Danmark.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her