Svineavl – Bo Ritterbusch

0
588

Vi skal i gang med at diskutere de forskellige fødevareerhverv på en solid og seriøs basis. Altså, hvordan har erhvervene det, og hvordan kan vi arbejde med, at det bliver mere bæredygtigt.

Der er ingen indenfor de forskellige erhverv der ikke vil udvikle sig, det skal bare ske på nogle præmisser som er reelle og som er realistiske indenfor de rammer de nu har.

Man kan for eksempel ikke stille de krav til en svineavler, at han laver tre gange så store stier (de område grisene har til at bevæge sig rundt på) i løbet af kort tid.

Ting tager tid, og forandring, hvis det skal være holdbart og velfungerende på den lange bane, skal ske gradvist.

Men så kan vi også skabe den udvikling vi gerne vil.

Det har jeg taget en lang og seriøs snak med hr. Bo Ritterbusch om. Hr. Ritterbusch er klassisk svineavler, med produktion af svin til England.

Det er både en spændende forretning, og et erhverv hvor dyrevelfærden KAN udvikles, hvis det sker seriøst og med det lange lys på.

Så se en ærlig og dyb snak med en klassisk svineavler, for at finde ud af hvor vi står i dag med svins velfærd, og hvor der er muligheder for at udvikle svinenes velfærd.

Det er et emne som er ramme om mange, mange dyr, så det er en utrolig vigtig diskussion at få i gang på basis af et seriøst studie og med udgangspunkt i viden og indsigt.

Denne snak bliver fulgt op af en snak med en dyrlæge, som også kender til svinenes velfærd.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her