Made in Denmark, interview med Jan O Gregersen, formand for Metal

0
650

Der er mange som ser socialister som sådan nogle feministiske, multikulturelle klimafolk. Men er det nu også sådan? Eller er det rent faktisk socialister som er rigtige mandfolk, som er stærke, ved hvor de står, og som stadig kæmper for den klassiske arbejder?

Det tager jeg en lang og solid snak med formand for Metal Aalborg om. Der er MANGE vigtige budskaber fra Jan. O. Gregersen i dette interview.

For eksempel er Jan meget ked af, hvis vi ikke længere skal have benzinbiler. For hvordan skal det arbejdende folk så komme frem og tilbage. En direkte modsatrettet pil imod hele det spil som regeringen ellers sidder med i dag.

Det altså fra en ægte arbejder fra Mette Frederiksens egen hjemby.

Men der er også glædelige nyheder, blandet med en sund opfordring til politikerne. Vi er ved at få mange af de klassiske arbejdspladser tilbage til Danmark, altså vaskeægte industriarbejdspladser. Men det sker samtidig med en robotisering og finmekanisering. Det er fint nok, men det kræver et vågent øje imod uddannelsen af faglærte.

Vi skal følge med, sådan er de faglærte kan klare de nye udfordringer robotterne giver Danmark.

Til sidst snakker vi et emne, som altid har stået mit hjerte nært, og som i øvrigt er en sikker vindersag for regeringen. Det er sagen MADE IN DENMARK.

Hvorfor kan vi ikke satse på, at skabe industriarbejdspladser i Danmark?

Det kan og skal vi, efter vores mening. MADE IN DENMARK.

Så måske var det også en god ide, at få nogle positive toner ind over alle de negative toner vi har ang. mink.

Vi har brug for noget at samles om, her er Made in Denmark en spændende ny politisk ide.

Se det og bliv klogere på den klassiske arbejder med Jan O. Gregersen, udlært kleinsmed på et værft i Aalborg, og nu formand for Metal Aalborg.

Så bliver det ikke mere “back to the roots”.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her