Voergaard slot

0
801

Der er en del borgerlige, som har en stærk tilknytning til korsridderne. I min Facebook feed er der tit en der har skiftet sit facebook billede ud med en korsridder.

Men vidste i, at der rent faktisk findes en korsridderkirke som er fuldt offentlig i Nordjylland? Lyder det ikke mærkeligt? Jo, det er det, men alligevel kan man komme ind og se en korsridderkirke, hvor den hellige gral er udstillet og jomfru Maria våger over kirken.

Den findes på Voergaard slot, som TV frihed har været ude og besøge. Men ikke bare er slottet en korsridderkirke, den er også et fransk slot opg selvfølgelig, som alle myterne vil det; Ingeborg Scheels slot med alle historierne.

TV Frihed har haft den store ære, at forsøge at fortælle bare en smule af den historie sammen med bestyrelsesformand Anker Laden Andersen og den dygtige historieformidler Janne Thornvig Bak. Du kan måske føle spøgelset snige sig ind på os til slut? Uh, det kunne vi.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her