Lighed, kærlighed og respekt

0
350

Der har været en del diskussion ang kvinder og mænd her på det sidste. Behøver jeg at nævne det; Meetoo, RV som går totalt i opløsning, DR som går i opløsning, S. You name it you hate it. Spørgsmålet er; er der en vej ud af denne suppedas, en måde at nå hinanden på, en måde at skabe dialog igen?

Det har jeg taget en lang og seriøs snak med forkvinde for foreningen Daregender (en offentlig finansieret forening), for at finde ind til et kompromis. Og kompromisset er der, hvis vi formår at LYTTE til hinanden og udleve et sæt værdier. Værdier som; Respekt Lighed og Kærlighed Så med udgangspunkt i et projekt jeg startede helt tilbage i min tid på RUC, hvor jeg forsøgte at finde en vej ud af 68´ernes destruktion, præsenterer jeg, sammen med Henriette fra Daregender (også en RUC er) et bud på et nyt platonisk kønsparadigme. Så bliver det ikke mere upbeat, dybt og seriøst. For vi SKAL! løse de her gender problematikker.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her