Ligestilling i et nyt perspektiv, interview med Solbjerg Jakobsen LA

0
1032

Vi har inviteret Solbjørg Jakobsen fra Liberal Alliance Aalborg til kaffesnak.

Solbjørg har mange fantastisk spændende holdninger, til hvad det vil sige at være dansker i dansk politik. Vi lægger ud med en helt ny vinkel på ligestilling.

I Solbjørgs optik er ligestillingen overstået, og meget af den moderne ligestilling er mere skadelig end gavnlig. Ligestilling har været utrolig vigtig. Men Solbjerg sætter spørgsmålstegn ved om vi ikke er gået for langt.

Så bliver der diskuteret arbejdsløse. Altså hvorfor har arbejdsløse det så hårdt i dag. Her mener Solbjørg, at det er SYSTEMET som er problemet. alle de regler vi har fået bygget op, har skabt et virvar af regler som umenneskeliggøre den enkelte. Vi snakker så økonomi; hvordan kan vi få mere gang i dansk økonomi end vi har i dag. Og slutter med at diskutere hvor LA står i dag.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her