Kolbrun

0
519

Vi er så heldige, at have en rigtig, vaskeægte ildsjæl, når det har med mad at gøre i Aalborg.

Kolbrun, en ung islænding som har noget på hjertet når det handler om at bevare dels ordentlige forhold for de dyr som måske bliver dårligt behandlet i vores madindustri, og dels når det handler om nyskabende mad.

Kolbrun lever og ånder for vegansk mad, det vil sige, mad som er lavet uden kød. Man kan faktisk godt skabe nogle spændende madvarianter uden brug af kød. “Facon” for eksempel, et plantebaseret alternativ til bacon.

Men det bliver ikke kun ved snakken, Kolbrun giver den max gas når det handler om at gøre noget ved det. Hun er i gang med at starte et mindre madudbyder projekt op.

Et sted hvor man, i Aalborg, kan købe lækker vegansk mad. Alt det, og meget mere foræller hun om i sin samtale med Kathrine. Så, hvis du er til frontrunner, avantgarde madudvikling, så er det her noget for dig.

Go Kolbrun!

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her