Antisemitisme

0
363

Det er med stor glæde og stolthed, at Tv-Frihed kan præsentere næste interview i rækken af politiske interview.

Det er er interview med den danske jøde og zionist (pro-israeler) hr. Jonatan Møller Sousa. Interviewet indeholder noget meget sjældent.

Den indeholder en samtale imellem to jøder (jeg er også jøde), som, fordomsfrit, diskuterer de anklager som mange retter imod jøder. Altså at vi, i bund og grund, står bag halvdelen af verdens ondskab.

Vi anerkender, at der er jøder som gør forkerte ting. For eksempel snakker vi om Weinstwein og Epstein to indflydelsesrige og meget onde jøder. Men vi taler også om alt det gode jøder har gjort for verden; Niels Bohr, Ernst Trier og andre danske jøder. Vi forsøger yderligere at forholde os til multikulturalismen og den anklage nogle på højrefløjen har af, at jøder skulle stå bag pornoindustrien.

Til sidst slutter vi af med af diskutere den svære snak om jøderne som G-ds udvalgte folk. Igen en snak med mange svære vinkler. Med andre ord en dyb, filosofisk snak, hvor vi virkelig forsøger at tage livtag med de myter der er med og imod os jøder. Det er der kommet noget tv ud af, som jeg synes er værd at se. Så, kig med hvis du har lyst. Sæt 1 1/2 time af til det, for der er nok at snakke om 🙂

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her