Endelig bekræftelse af Jonatan Møller Sousa

0
431

Det er nu endelig bekræftet, at hr. Jonatan Møller Sousa, jøde og zionist kommer til Aalborg, for at diskutere antisemitisme og jødeforfølgelse generelt.

Vi på TV Frihed er meget optaget af, at modvirke den stigende antisemitisme i Danmark som vi desværre ser på både venstre, højrefløjen og i nogle migrantkredse.

Vi understreger, at vi ser problematikken ud fra et kaffedemokratisk perspektiv. Det vil sige, at vi selvfølgelig tror på, at en god snak omkring Madam Blå kan rykke på nogle fordomme.

Kaffedemokratiet har vist sin styrke tidligere i Danmarks historie, lad os nu se om den også kan betyde noget i denne henseende.

Emnet for diskussionen bliver fordomme overfor jøder og specifikt vil vi diskutere de rygter der har været i mange antisemitiske kredse ang. jøders involvering i multikulturalismen og globalismen.

Vi vil gerne lige, for god ordens skyld, understrege at vi i diskussionen vil gøre alt hvad vi kan for at føre en fordomsfri og oplyst snak om problemet.

Vi underkender på ingen måde, at der er jøder som er involveret i globalisme, vi forsøger bare at diskutere, at det ikke er ALLE jøder, men der også findes en mere nuanceret og afbalanceret diskussion af globalismen i jødiske kredse.

Ved samme lejlighed vil vi også, meget stærkt, understrege, at alle danske jøder støtter op omkring Danmark.

Vi ved godt hvad det vil sige ikke at have et hjemland, så vi lider med danskerne i deres kamp for at bevare deres hjemland.

Vi elsker Danmark, for det dejlige land det er, og vi forsøger, og har altid forsøgt, at bakke op omkring landet, så godt vi kan.

Det vil vi forsøge at dokumentere med konkrete eksempler på jøder, som har beskyttet og bakket landet op.

Så det bliver en meget spændende snak, som forhåbenligt kan løse lidt op på nogle af de fordomme der er omkring jøder i Danmark.

Vi glæder os til at se Jonatan i studiet til en kaffesnak.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her